CAV

Opzoek naar een Centrale Auto Vergrendeling (CAV)? Dan bent u bij cavgelre.nl op het juiste adres! Wij bieden centrale auto vergrendelingen voor auto´s en bedrijfsvervoer en dat niet alleen we installeren ook centrale auto vergrendelingen met een startblokkering en Carbolt-103 systemen. Tegenwoordig zijn alle nieuwe auto´s al voorzien van een centrale auto vergrendeling, echter bij auto´s die al wat ouder zijn is dit niet het geval en kan het enorm lastig zijn dat wanneer u weer in uw auto wilt stappen en blijkt dat iemand u voor is geweest of dat er ingebroken is. Daarom is gewoon de deur van uw auto op slot doen met een sleutel dan ook niet genoeg en is het van groot belang over een goede CAV te beschikken. Met een CAV  kunt u met één druk op de knop uw auto ver- en ontgrendelen en dit gebeurt dan met een sleutel die voorzien is van een afstandsbediening. Wanneer u de afstandsbediening naar de auto richt wordt de centrale auto vergrendeling geactiveerd of gedeactiveerd. Verder kunt u uw auto vergrendelen of ontgrendelen terwijl u in huis bent, u hoeft dus niet perse dicht bij de auto te staan om deze te kunnen beveiligen.

Private leasen

Naast dat wij voor u een Centrale Auto Vergrendeling kunnen installeren is het ook verstandig om aan een startblokkering te denken. Een startblokkering is een van de meest gebuikte beveiligingssystemen tegen diefstal die op het moment in Nederland gebruikt worden. Door uw wagen van een startblokkering te voorzien is het onmogelijk om de motor te starten en dit komt omdat de afstandsbediening van uw auto vergrendeling voorzien is van een code, deze code wordt ook aangebracht in de startblokkering, wanneer deze de code niet herkent zal de motor dus niet starten. Verder is het met een startblokkering ook niet mogelijk om de motor te starten door draadjes aan elkaar te verbinden, wanneer de sleutel ofwel de code niet herkent wordt door de startblokkering zal niemand er met uw auto vandoor kunnen gaan.

Als u van plan bent om een CAV in uw auto te laten inbouwen, dan zijn wij de ervaren specialisten die u hiermee van dienst kunnen zijn. Wij beschikken over de expertise om u te helpen uw auto optimaal te beveiligen. De CAV wordt onzichtbaar ingebouwd op een plaats die alleen voor u bekend is, een handmatige sleutelbediening blijft uiteraard wel mogelijk, en met één druk op de knop kunt u alle deuren in een keer op slot doen. Op deze manier kunt dan zorgeloos uw auto overal achterlaten alwetende dat uw auto voorzien is van een goed en effectief beveiligingssysteem. Bekijk hier op cavgelre.nl in welke plaatsen van Nederland u ons kunt vinden en maak een afspraak voor de beveiliging van uw auto of bedrijfswagen.

 

Hoe zit het met Leasen

Private leasenZoals we al eerder vermelde zijn nieuwe auto´s tegenwoordig al uitgerust met een centrale auto vergrendeling, maar wanneer u in het bezit bent van een ouder model zal dit helaas niet het geval zijn. De aankoop doen van een nieuwe auto is misschien een uitkomst maar echter voor veel mensen kan dit ok een probleem zijn wanneer ze niet over genoeg geld beschikken om een nieuwe auto te kunnen kopen. Voor deze mensen is een auto lease een goede oplossing. Met een Private lease kunt u bijvoorbeeld een nieuwe auto rijden tegen een vast maandelijks bedrag. Deze auto´s zijn uiteraard al voorzien van een uitstekende CAV plus een startblokkering en bovendien van een GPS Tracker die alleen geactiveerd wordt bij diefstal van de auto of wanneer u uw maandbedrag niet hebt betaald. Met een GPS Tracker zal de motor dan automatisch geblokkeerd worden en kunt u deze dus niet starten, ook niet wanneer u de juiste sleutel of code hiervoor hebt. Zodra u uw maandelijks bedrag hebt betaald zal het weer mogelijk zijn om de auto te starten omdat de GPS tracker vanuit een centrale dan weer gedeactiveerd zal worden. Een GPS Tracker is dan ook niet alleen bedoelt als beveiligingsmethode tegen diefstal, maar ook om u er aan te herinneren dat u uw maandelijks vast bedrag nog niet betaald hebt.

Posted on Author