Beveiliging

Bedrijfswagen beveiliging

Kinderkleding

Wat als u te maken krijgt met een inbraak van uw bedrijfswagen? Dat kan u veel problemen opleveren vooral wanneer u bijvoorbeeld waardevolle spullen vervoerd. Toch kunt u eigenlijk nooit van te voren weten wanneer je de dupe gaat worden van een inbraak in uw eigen auto of bedrijfswagen en is het dus van groot belang ook hiervoor beveiligd te zijn.
Een inbraak in uw bedrijfswagen duurt over het algemeen maar enkele minuten en meestal zijn de spullen dan spoorloos verdwenen. Met als gevolg dat u uw wagen weer op zal moeten laten knappen en bovendien ook nog eens een hoop administratieve zaken zal moeten regelen. U kunt hiervoor dan wel verzekerd zijn maar vaak gaat de premie wel omhoog na een inbraak en voordat alles weer op zijn pootjes terecht komt zit u toch met een enorm probleem te kijken.

KinderkledingWij van CAV Gelre beveiligen bedrijfswagens met de Carbolt-103. Met dit beveiligingssysteem zal uw bedrijfswagen goed afgesloten blijven. Toch kunt u met een Carbolt-103 uw deuren onafhankelijk openen wanneer dit nodig mocht zijn, wat inhoud dat wanneer u bijvoorbeeld snel even iets uit uw bedrijfswagen moet halen alle deuren op slot blijven en enkel de deur opent waar u op dat moment gebruik van wilt maken. Met dit systeem hoeft u dus niet alle deuren gelijk te vergrendelen of ontgrendelen maar kunt u deze ook onafhankelijk bedienen.

Stel dat u bijvoorbeeld online kinderkleding verkoopt, hiervoor moet de bedrijfswagen uiteraard veel de weg op om de bestellingen op tijd te kunnen leveren. Wanneer u dan uw bedrijfswagen volgeladen hebt met een aantal bestellingen en vrolijk op pad gaat om uw bestellingen te bezorgen kan het zijn dat u onderweg het slachtoffer wordt van diefstal. Dit is niet alleen vervelend voor u maar ook voor uw klanten die op de kinderkleding zitten te wachten. Met de Carbolt-103 zijn dit soort situaties verleden tijd doordat u beschikt over een complete beveiliging, een centrale bediening vanuit de cabine en een antidiefstal slot. Daarnaast word het systeem aan de binnenkant van uw bedrijfswagen gemonteerd en blijft deze dus onzichtbaar voor de buitenwereld.

Posted on Author